Rating: 4.3478260869565 sterren
23 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

HorsePower Car Events
4 maanden geleden

Een super samenwerken met Micha en Daniëlle, steeds leveren ze een prachtige aftermovie af.
Ze weten wat hun stiel is, dus zelfstandig werken is geen probleem voor hen.

Doe zo verder :)

Joey De man
2 jaar geleden

Wij hebben een top ervaring beleefd! De foto’s zijn op en top. Ze maken je goed aan het lachen en dat zorgt natuurlijk voor de mooiste foto’s! Verder heel professioneel aangepakt!!

Ballast Nedam Zuid
2 jaar geleden

Kundige partij met kennis van zaken. Denken mee in het proces, gaan voor het beste eindresultaat en zijn steeds bereid een extra stap te zetten voor een mooi eindproduct. Nu een aantal projecten samen mogen doen en er gaan er ongetwijfeld meer volgen!

RS2 Dressage Center de Horst B.V.
3 jaar geleden

Bedankt voor de prachtige opnames die jullie gemaakt hebben op ons bedrijf van ons wagenpark! Exclusieve beelden gemaakt vanuit de lucht, snelle service en afwerking!! Als naar wens verlopen! Op naar de volgende opdracht in de toekomst.

Mijn-Rijopleiding.nl
3 jaar geleden

Vanwege Corona last minute diverse filmpjes voor mijn bedrijf moeten laten maken voor mijn leerlingen. Micha en Daniëlle konden op kort termijn hierop inspelen. Filmpjes zien er professioneel uit en er wordt goed meegedacht tijdens de opnames. Ook zijn ze makkelijk in omgang! Kortom, zeker een aanrader!

Don Peters
4 jaar geleden

Met Micha en Daniëlle werk ik samen voor de carnavalsevenementen van het SOK Groesbeek. Het is heerlijk samenwerken met deze twee jonge professionals. Waarbij het eindproduct altijd goed is. Als tip zou ik ze meegeven om soms het “brutale ellebogenwerk” dat camera mensen soms nodig hebben ingezet mag worden. Blijf zo doorgaan en jullie ontwikkelen met wat meer ervaring gaat dat zeker goed komen!

Britt
5 jaar geleden

Een tijdje terug heb ik een nieuwe webshop gelanceerd. Hiervoor heb ik productgroepfoto's laten maken door Daniëlle. Het was erg prettig om met haar samen te werken! Ze haalde alles uit de kast om zo'n mooi mogelijke foto's te maken. Ze stopte pas toen ze zeker wist dat ik 100% tevreden was. Daarna heeft ze de foto's ook nog vakkundig nabewerkt en had ik ze de volgende dag al in mijn mailbox. Super service!

Elsje van Velthoven-Bodeman
5 jaar geleden

Jong, ambitieus, goede frisse kijk, vol idéén, staan ook open voor idéén. Leuk in de omgang.
Kort samen gevat zijn het toppers! Dank jullie wel voor onze prachtige trouw film!